ONTWIKKELINGSGROEP 2021/2022
 
September 2021 zullen er weer nieuwe cursus  groepen van start gaan voor Intuïtie en Mediumschap deze zullen op de woensdagochtend en de dinsdagavond worden gegeven. Ben jij iemand die meer voelt ,weet of ziet dan een ander zou dit een mooie gelegenheid zijn om op ontdekkingstocht te gaan en te ontdekken hoe de dingen voor jou werken en zo leren begrijpen hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan maar ook om hiermee om te leren gaan . De cursus zal in mijn ruimte aan de Kietsbeeklaan 1 te Almelo worden gehouden , deze bevind zich in het kantorengebouw Terra naast de Macdonalds en bij Preston Palace. 
 
Er zal op de woensdagochtend gestart worden met een ochtendgroep .De datums voor deze ochtendgroep zijn 1 September, 6 Oktober, 4 November, 2 December,5 Januari ,2 Februari, 2 maart, 6 April, 4 Mei, en 1 Juni . We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.30 uur .Kosten zijn 300.00 euro voor 10 lessen . Je kunt dit bedrag in êên keer voldoen of per les 30,00 betalen . Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te betalen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {uitzonderingen daargelaten .Bv ziekte of ander geldige reden } Bij het cursusgeld zit werkmateriaal ,koffie/thee met iets lekkers bij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een watt's appje naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een andere woensdagochtend nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaats op mijn website ,facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne.
 
De avondgroep zal op de dinsdagavond worden gehouden .De datums voor deze avondgroep zijn 14 September , 12 Oktober, 9 November, 14 December, 11 Januari, 8 Februari, 8 Maart, 12 April, 10 mei, en 14 Juni. We starten 's avonds om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur .Kosten zijn 300,00 euro voor 10 lessen. Je kunt dit bedrag in êên keer voldoen of per les 30,00 betalen. Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te voldoen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {Uitzonderingen daargelaten. Bv ziekte of ander geldige reden} Bij het cursusgeld zit werkmateriaal ,koffie/thee met iets lekkers bij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een watt's appje naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een avond nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaatst op mijn website, facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne