ONTWIKKELINGSGROEP 2022
 
september 2022 zullen er weer nieuwe cursus  groepen van start gaan voor Intuïtie en Mediumschap deze zullen op de dinsdagochtend en de donderdagavond worden gegeven. Ben jij iemand die meer voelt ,weet of ziet dan een ander zou dit een mooie gelegenheid zijn om op ontdekkingstocht te gaan en te ontdekken hoe de dingen voor jou werken en zo leren begrijpen hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan maar ook om hiermee om te leren gaan . De cursus zal in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek worden gehouden.
 
Er zal op de dinsdagochtend gestart worden met een ochtendgroep .De datums voor deze ochtendgroep zullen binnenkort op de site komen te staan  Kosten zijn 350.00 euro voor 10 lessen . Je kunt dit bedrag in één keer voldoen of in twee termijnen van 175,- euro. Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te betalen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {uitzonderingen daargelaten bv ziekte of een ander geldige reden. } Bij het cursusgeld zit werkmateriaal ,koffie/thee met iets lekkers bij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een WhatsApp naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een andere woensdagochtend nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaats op mijn website, facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne.
 
De avondgroep zal op de donderdagavond worden gehouden .De datums voor deze avondgroep zullen binnenkort op de site komen te staan. We starten 's avonds om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur .Kosten zijn 350,00 euro voor 10 lessen. Je kunt dit bedrag in één keer voldoen of in twee termijnen van 175,- euro betalen. Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te voldoen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {Uitzonderingen daargelaten bv ziekte of een ander geldige reden.} Bij het cursusgeld zit werkmateriaal ,koffie/thee met iets lekkers bij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een WhatsApp naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een avond nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaatst op mijn website, facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne