Tarieven voor 2019
 
 
* Prive Consult /reading 30 minuten  € 30,- 
                                       60 minuten  € 50,- 
 
* Demonstratieavond  €12,50 pp .
 
*  Intuïtief schilderen € 30,-.kan op locatie bij Villa Valetudo te Almelo, hier kan ook een lunch of high tea bij geboekt worden. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij U thuis of op een door U gekozen locatie te houden .   
 
* Encausting Art € 30,- . Kan op locatie bij Villa Valetudo in Almelo,hier kan ook een lunch of een high tea bij geboekt worden. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij U thuis of op een door U gekozen locatie te houden.

 
* Cursus Intuïtie/ Mediumschap 1 jaar ,tien cursusavonden kost 300,- kan per avond betaald worden kun je een keer een avond niet is geen probleem lessen kunnen ingehaald worden in een andere groep .
 
*Belevingsevent € 12,50 per persoon. Deze kan bij mij in villa Valetudo in Almelo gehouden worden en hier kan dan ook een lunch of high tea bij geboekt worden. Het kan uiteraard ook bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie worden gehouden.
 
 
  Voorwaarden :
 
Betaling contant na afloop van de zitting of vooruitbetalen door overmaking.
Wanneer ik binnen de eerste tien minuten van de zitting geen contact kan maken of jij hebt het gevoel dat de reading niet werkt, dan breng ik geen kosten in rekening. Vooruitbetalingen worden dan binnen 5 werkdagen terug overgemaakt.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd of worden verzet naar een ander tijdstip . In geval van ziekte of andere onverwachte omstandigheden kan dit uiteraard ook op de dag zelf .
 
Ik ben niet verantwoordelijk voor de keuzes of beslissingen die jij neemt als gevolg van dat wat er in de zitting gebeurd of besproken is , Ieder mens blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar keuzes . Ook zal ik nooit iemand aanraden om te stoppen met reguliere behandelingen bij een arts of andere hulpverlener ,evenmin zal ik niemand adviseren te stoppen met medicatie die voorgeschreven is door een arts of andere hulpverlener . Ik ben immers geen arts ,geen therapeut of iets van dien aard . Ook doe ik niet aan toekomstvoorspellingen , ieder mens heeft een vrije keuze om zijn of haar leven zelf in te mogen vullen .
 
Op het moment dat je een afspraak maakt , dan verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.