Tarieven voor 2022
 
 
* Prive Consult /reading 30 minuten  € 40,- 
                                       60 minuten  € 60,- 
 
*  Intuïtief schilderen € 45,-.kan op locatie bij Gewoon Ivonne aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek  , hier kan ook een lunch of high tea bij geboekt worden. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij U thuis of op een door U gekozen locatie te houden .   
 
* Encausting Art € 45,- . Kan op locatie bij Gewoon Ivonne  aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek , hier kan ook een lunch of een high tea bij geboekt worden. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij U thuis of op een door U gekozen locatie te houden.

 
* Cursus Intuïtie/ Mediumschap 1 jaar ,tien cursusavonden kost 350,-  dit kan in twee termijnen van 175,- of in één keer voldaan worden . Kun je een keer een avond niet is geen probleem lessen kunnen ingehaald worden in een andere groep . De cursus wordt gehouden in de ruimte van Gewoon Ivonne aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek 
 
*Belevingsevent € 35,- per persoon. Deze kan op mijn locatie aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek gehouden worden en hier kan dan ook een lunch of high tea bij geboekt worden. Het kan uiteraard ook bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie worden gehouden.
 
*Workshop Intuïtie . Wil jij wel eens een keer ondervinden hoe jou intuïtie voor jou werkt of twijfel jij of een cursus intuïtie en mediumschap iets voor jou is dan is dit een leuke workshop om aan deel te nemen . We starten op een zaterdag {datums hiervoor zul je op mijn website kunnen vinden of op mijn facebookpagina en Instagram account gewoon Ivonne} 's morgens om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Kosten voor deze dag zijn 95,- euro , hier zit werkmateriaal ,koffie /thee met iets lekkers en een lunch bij inbegrepen. Opgave kan via mail naar letteboer-wignand@hetnet.nl of appen naar gewoon Ivonne 0625182875. Het is ook mogelijk om zelf een dag in te plannen voor een workshop in mijn ruimte met een eigen groep mensen .
 
*Workshop Mediumschap . Heb jij al meerdere cursussen gevolgd wat Mediumschap betreft maar wil je wel weer eens lekker een dag aan de slag hiermee dan kun je ook deelnemen aan de workshop Mediumschap .Deze is voor mensen die al meer ervaring hebben hiermee . De workshop zal op een zaterdag worden gehouden {datums hiervoor kun je vinden op mijn website, facebookpagina of Instagram account gewoon Ivonne. We starten 's morgens om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Kosten voor deze dag zijn 95,- euro ,hier zit werkmateriaal, koffie/thee met iets lekkers en een lunch bij inbegrepen. Opgave kan via mail naar letteboer-wignand@hetnet.nl of appen naar gewoon Ivonne 0625182875. Het is ook mogelijk om zelf een dag in te plannen voor een workshop in mijn ruimte met een eigen groep mensen 
 
 
Voorwaarden :
 
Betaling contant na afloop van de zitting of vooruitbetalen door overmaking.
Wanneer ik binnen de eerste tien minuten van de zitting geen contact kan maken of jij hebt het gevoel dat de reading niet werkt, dan breng ik geen kosten in rekening. Vooruitbetalingen worden dan binnen 5 werkdagen terug overgemaakt.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd of worden verzet naar een ander tijdstip . In geval van ziekte of andere onverwachte omstandigheden kan dit uiteraard ook op de dag zelf .
 
Ik ben niet verantwoordelijk voor de keuzes of beslissingen die jij neemt als gevolg van dat wat er in de zitting gebeurd of besproken is , Ieder mens blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar keuzes . Ook zal ik nooit iemand aanraden om te stoppen met reguliere behandelingen bij een arts of andere hulpverlener ,evenmin zal ik niemand adviseren te stoppen met medicatie die voorgeschreven is door een arts of andere hulpverlener . Ik ben immers geen arts ,geen therapeut of iets van dien aard . Ook doe ik niet aan toekomstvoorspellingen , ieder mens heeft een vrije keuze om zijn of haar leven zelf in te mogen vullen .
 
Op het moment dat je een afspraak maakt , dan verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.