WAT KAN GEWOON IVONNE VOOR U BETEKENEN ?
 
Ik ben Ivonne Letteboer -Wignand en ik ben een Medium. In mijn praktijk verzorg ik Prive consulten ,bij mij heb je de  keuze of je een consult wilt voor 30 min of een consult van 60 min. Ook geef ik demonstratieavonden cursussen ,workshop Intuïtie, workshop Encausting Art en een workshop Intuïtief schilderen.

                           
                                                          PSYCHIC CONSULT
 
Een Psychic consult komt tot stand doordat mijn ziel zich met die van U verbind . Op die manier ben ik dan in staat om Uw energie als het ware te lezen. Hierdoor is het voor mij mogelijk om U over Uw leven te kunnen vertellen, bijvoorbeeld over Uw werk ,gezin ,hobby's enz. Ook voel ik in wat er op dit moment speelt in Uw leven ,waar liggen Uw potenties of waar zitten de knelpunten op dit moment , waar loopt U steeds weer tegen aan.
 
                                                        MEDIAMIEK CONSULT
 
Dit houd in dat ik contact maak met de Spirituele Wereld. Ik werk met de energie van een overleden geliefde . Ik kan dan informatie geven over wie deze persoon is man of vrouw ,relatie tussen jullie , wat was zijn/haar werk of hobby. Hoe was zijn/haar karakter. Ik werk vanuit hun energie en niet ik bepaal wie er op dat moment komt maar de Spirituele Wereld bepaald zelf wie er op dat moment doorkomt voor jou . Het is niet altijd zo dat wie wij graag zouden willen dat ze komen ook degenen is die nodig is om te komen . De overleden komen ook vaak met een reden door ,soms omdat ze zich ergens voor willen verontschuldigen of nog iets willen laten weten wat ze bij leven niet gedaan hebben . Het kan ook zijn dat er iemand doorkomt zonder dat er een reden voor is maar gewoon om te laten weten dat ze altijd bij je zijn en weten wat er speelt ook nu in jou leven . Ze zijn immers altijd vlak bij ons ,maar een gedachte verwijderd van ons.
 
                                                     GEMIXT CONSULT
 
Het woord zegt het al ,het is een mix van mediamiek en psychic consult.
 
                                                      DEMONSTRATIES
 
Een demonstratieavond is een avond waarin contact wordt gemaakt met overleden geliefden . U kunt zelf een avond bij U thuis organiseren en nodigt dan een aantal mensen uit die hierbij aanwezig willen zijn of met een grote groep in een zaal .met enige regelmaat organiseer ikzelf demonstratieavonden op locatie  de datums voor deze avonden staan vermeld op mijn site bij agenda. Het zijn korte contacten en ook worden op deze avonden niet dieper op delicate onderwerpen ingegaan ,dit uit respect voor degene die in de zaal aanwezig is maar ook uit respect naar de overleden toe. Voor een diepgaand consult kun je beter een prive consult boeken.
 
                                                       HEALINGAVOND
 
Spirituele healing kan zowel op fysiek als op mentaal niveau werken en kan worden gegeven aan mens en dier. Bij een Spirituele Healing wordt de kracht en energie  van de Ongeziene Wereld via het Medium doorgegeven aan de cliënt en kan een aanvulling op of ondersteuning van de reguliere geneeskunde zijn. Het is GEEN VERVANGING  van de reguliere geneeskunde en er zijn geen garanties te bieden op het herstelproces van enige conditie. Net als bij ieder therapie kunnen cliënten onmiddellijk reageren op Spirituele Healing, maar er zijn er ook die vaker behandeld dienen te worden en sommigen teageren pas heel laat
 
                                               WORKSHOPS EN CURSUSSEN
 
 
Gewoon Ivonne organiseert ook de workshop Encausting Art . Je doet dan bijenwas op een strijkijzertje en gaat met het strijkijzertje over een lege kaart die de grote heeft van een ansichtkaart.  Aan de hand van deze kaart geef ik dan een kort consult die over jou gaat . Dit kan bij jou thuis worden gehouden maar ook bij mij op locatie. Ook kunt U deelnemen aan een workshop Intuïtief schilderen, aan de hand van de door U geschilderde schilderij Geef ik een korte Reading hierover. Deze workshop kan bij U thuis of op een door U gekozen locatie maar het kan ook bij mij op de locatie Villa Valetudo te Almelo tevens kunt U bij de workshops een lunch of high tea boeken . Tevens geef ik een Workshop Intuïtie ,deze bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur . Bij de kosten van deze dag zit het werkmateriaal, koffie/thee en lunch inbegrepen. In januari 2019 start er weer een nieuwe groep voor de cursus Intuïtie en Mediumschap. Deze cursus bestaat uit 10 lessen verdeeld over 1 jaar en is bedoeld voor mensen die hun Mediumschap vorm willen geven . Tijdens de lessen wordt er met elkaar geoefend de groepen bestaan dan ook minimaal uit 8 personen of meer.
 
                                                   
                                                               BELEVINGSEVENT
 
Wil jij met een klein groepje vriendinnen, buurvrouwen, zussen, broers en zussen, je ouders eens wat meer willen weten over hooggevoeligheid of wat is een medium, een kaartje trekken of zelf een tekening maken en hier dan een korte Reading over jezelf over krijgen of dat ik contact maak met een geliefd overleden dan kun je of bij jezelf in huis of bij mij in Almelo bij Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 een belevingevent boeken. Je hebt zelf inspraak in wat je graag wilt doen op deze ochtend/middag /avond. Minimum aantal personen is 4 personen en maximum ongeveer 8 personen. 
 
 
                                                              INTUÏTIEF SCHILDEREN
 
Met enige regelmaat organiseer ik op de vrijdagmiddag een workshop intuïtief schilderen , je hoeft niets van schilderstechnieken af te weten of te kunnen schilderen om hier aan mee te doen . Je kiestvop je gevoel de kleuren uit waar je mee wilt werken en ziet dan vanzelf wat er op jou doek tevoorschijn komt. Als jou schilderij klaar is dan krijg je over jou schilderij een korte reading van mij hierover.je kunt dit uiteraard ook bij jou thuis doen met vriendinnen,zussen ,je gezin of op een door jou gekozen dag bij mij bij Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo .
 
 
                                                               ENCAUSTING ART
 
Met een eigen groepje mensen een ochtend/middag/avond een kaartje maken . Je pakt met gesloten ogen drie stukjes bijenwas . Je opent dan je ogen weer en gaat met deze drie kleuren aan de slag. Je krijgt een speciaal strijkijzertje waarmee je de was één voor één op een speciaal kaartje strijkt. Als iedereen zijn of haar kaartje klaar heeft krijgt iedereen van zijn/haar kaartje een korte reading over zichzelf hierover van mij. Je kunt dit bij jou thuis doen of bij mij bij Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo