WAT KAN GEWOON IVONNE VOOR U BETEKENEN ?
 
Ik ben Ivonne Letteboer -Wignand en ik ben een Medium. In mijn praktijk verzorg ik Privê consulten ,bij mij heb je de  keuze of je een consult wilt voor 30 min of een consult van 60 min. Ook geef ik belevingsevents, cursussen ,workshop Intuïtie, Encausting Art en  Intuïtief schilderen.

                           
                                                          PSYCHIC CONSULT
 
Een Psychic consult komt tot stand doordat mijn ziel zich met die van U verbind . Op die manier ben ik dan in staat om Uw energie als het ware te lezen. Hierdoor is het voor mij mogelijk om U over Uw leven te kunnen vertellen, bijvoorbeeld over Uw werk ,gezin ,hobby's enz. Ook voel ik in wat er op dit moment speelt in Uw leven ,waar liggen Uw potenties of waar zitten de knelpunten op dit moment , waar loopt U steeds weer tegen aan.
 
                                                        MEDIAMIEK CONSULT
 
Dit houd in dat ik contact maak met de Spirituele Wereld. Ik werk met de energie van een overleden geliefde . Ik kan dan informatie geven over wie deze persoon is man of vrouw ,relatie tussen jullie , wat was zijn/haar werk of hobby. Hoe was zijn/haar karakter. Ik werk vanuit hun energie en niet ik bepaal wie er op dat moment komt maar de Spirituele Wereld bepaald zelf wie er op dat moment doorkomt voor jou . Het is niet altijd zo dat wie wij graag zouden willen dat ze komen ook degenen is die nodig is om te komen . De overleden komen ook vaak met een reden door ,soms omdat ze zich ergens voor willen verontschuldigen of nog iets willen laten weten wat ze bij leven niet gedaan hebben . Het kan ook zijn dat er iemand doorkomt zonder dat er een reden voor is maar gewoon om te laten weten dat ze altijd bij je zijn en weten wat er speelt ook nu in jou leven . Ze zijn immers altijd vlak bij ons ,maar een gedachte verwijderd van ons.
 
                                                     GEMIXT CONSULT
 
Het woord zegt het al ,het is een mix van mediamiek en psychic consult.
 
                                                      
 
                                             WORKSHOP INTUÏTIE  OF CURSUS ONTWIKKELINGSJAAR INTUÍTIE EN MEDIUMSCHAP
 
 
Tevens geef ik een Workshop Intuïtie ,deze bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur . Bij de kosten van deze dag zit het werkmateriaal, koffie/thee en lunch inbegrepen. De workshop en de cursus  worden op mijn locatie aan de kieftsbeeklaan 1 te almelo gehouden   Deze cursus bestaat uit 10 lessen verdeeld over 1 jaar en is bedoeld voor mensen die hun Mediumschap vorm willen geven . Tijdens de lessen wordt er met elkaar geoefend .Bij het cursusbedrag zit werkmateriaal koffie/thee en iets lekkers bij inbegrepen
 
                                                   
                                                               BELEVINGSEVENT
 
Wil jij met een klein groepje vriendinnen, buurvrouwen, zussen, broers en zussen, je ouders eens wat meer willen weten over hooggevoeligheid of wat is een medium, een kaartje trekken of zelf een tekening maken en hier dan een korte Reading over jezelf over krijgen of dat ik contact maak met een geliefd overleden dan kun je of bij jezelf in huis of bij mij in mijn locatie aan de kieftsbeeklaan 1 te almelo 
een belevingsevent boeken. Je hebt zelf inspraak in wat je graag wilt doen op deze ochtend/middag /avond. Minimum aantal personen is 4 personen en maximum ongeveer 8 personen. 
 
 
                                                              INTUÏTIEF SCHILDEREN
 
Met enige regelmaat organiseer ik op de vrijdagmiddag een workshop intuïtief schilderen , je hoeft niets van schilders technieken af te weten of te kunnen schilderen om hier aan mee te doen . Je kiest op je gevoel de kleuren uit waar je mee wilt werken en ziet dan vanzelf wat er op jou doek tevoorschijn komt. Als jou schilderij klaar is dan krijg je over jou schilderij een korte reading van mij hierover.je kunt dit uiteraard ook bij jou thuis doen met vriendinnen, zussen ,je gezin of op een door jou gekozen dag in mijn locatie aan de kieftsbeeklaan 1 te Almelo .
 
 
                                                               ENCAUSTING ART
 
Met een eigen groepje mensen een ochtend/middag/avond een kaartje maken . Je pakt met gesloten ogen drie stukjes bijenwas . Je opent dan je ogen weer en gaat met deze drie kleuren aan de slag. Je krijgt een speciaal strijkijzertje waarmee je de was één voor één op een speciaal kaartje strijkt. Als iedereen zijn of haar kaartje klaar heeft krijgt iedereen van zijn/haar kaartje een korte reading over zichzelf hierover van mij. Je kunt dit bij jou thuis doen of in mijn locatie aan de kieftsbeeklaan 1 te   Almelo