Hallo ,ik ben Ivonne Letteboer-Wignand en ben een Medium en Healer
 
Ben in 1958 geboren te Tubbergen en daar mijn jeugd doorgebracht en gewoond tot mijn 39 levensjaar. In die 39 jaar getrouwd geweest ,moeder geworden van drie prachtige kinderen en gescheiden, leerde ik mijn huidige man kennen en zijn we naar Bornerbroek verhuisd waar ik inmiddels alweer sinds 1998 woon.
 
In 1999 is mijn zoon verongelukt en vlak voor zijn overlijden kwamen er ineens allemaal beelden en dingen die ik ineens wist in mijn hoofd waar ik geen verklaring voor had en niet snapte waar dit vandaan kwam. Na zijn overlijden voelde ik zijn aanwezigheid heel duidelijk om mij heen en ging hij voor mijn gevoel ook overal mee naar toe. In eerste instantie dacht ik dat ik door zijn overlijden zo getraumatiseerd was dat ik mijn verstand aan het verliezen was en ik uiteindelijk in een gesticht terecht zou komen. In die tijd heb ik heel veel dingen opgeschreven die ik via hem te weten kwam en jaren later kon ik lezen dat alles uit was gekomen . Een paar jaar na zijn overlijden kwam ik Medium Anita tegen en zei heeft mij veel over mijn zoon vertelt maar ook dat ik hetzelfde kon als zij ,ik heb haar vol ongeloof aangestaard waarop zij mij een foto voor mij neerlegde en zei schrijf maar op wat je van deze jongeman binnenkrijgt ,ook al is het paarse sokken maakt mij niet, gewoon opschrijven. Dit heb ik toen gedaan en alles wat ik had opgeschreven klopte als een bus. Ben toen een maand of 7 bij Anita op avondcursus geweest ,maar door ziekte van mijn ouders er mee gestopt omdat de verzorging van onze ouders best intensief was die tijd . Na het overlijden van mijn ouders begon het toch weer te kriebelen en ben ik gaan zoeken op internet over alles wat maar met het mediumschap van doen had. Ik wilde weer meer weten en leren en kijken wat het mij kon brengen want ik voelde dat ik niet voor niets kon of wist wat ik kon en wist. Bij het zoeken kwam ik de naam van Nicole de Haas tegen een medium in Almelo die een drie jarige opleiding Mediumschap gaf ,heb mij gelijk aangemeld zonder na te denken want het voelde voor mij alsof ik daar moest zijn. In 2014 ben ik aan de opleiding begonnen en in 2016 heb ik die met positief resultaat afgesloten. Naast de opleiding heb ik nog meerdere cursussen gevolgd bij de Zwanenhof te Zenderen waar de opleiding voor Mediumschap nu ook is ondergebracht ,hier kun je ook weekendcursussen of weekcursussen volgen om je nog meer te verdiepen in aspecten van het Mediumschap. Ik vind het ook belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen op het gebied van Mediumschap . Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan breng ik nu ten uitvoer in mijn eigen praktijk Gewoon Ivonne . 
 
Mocht U geïnteresseerd zijn geraakt dan hoop ik U te mogen verwelkomen in mijn praktijk