Hallo ,ik ben Ivonne Letteboer-Wignand en ben een Medium en Healer
 
Ben in 1958 geboren te Tubbergen en daar mijn jeugd doorgebracht en gewoond tot mijn 39 levensjaar. In die 39 jaar getrouwd geweest ,moeder geworden van drie prachtige kinderen en gescheiden, leerde ik mijn huidige man kennen en zijn we naar Bornerbroek verhuisd waar ik inmiddels alweer sinds 1998 woon. Mijn man is helaas op 8 oktober 2022 overleden na twee jaar kanker te hebben gehad.
 
In 1999 is mijn zoon verongelukt en vlak voor zijn overlijden kwamen er ineens allerlei beelden in mij op en dingen die ik ineens wist in mijn hoofd waar ik geen verklaring voor had en niet snapte waar dit vandaan kwam. Na zijn overlijden voelde ik zijn aanwezigheid heel duidelijk om mij heen en ging hij voor mijn gevoel ook overal mee naar toe. In eerste instantie dacht ik dat ik door zijn overlijden zo getraumatiseerd was dat ik mijn verstand aan het verliezen was en ik uiteindelijk in een gesticht terecht zou komen. In die tijd heb ik heel veel dingen opgeschreven die ik via hem te weten kwam en jaren later kon ik lezen dat alles uit was gekomen . Een paar jaar na zijn overlijden kwam ik een Medium tegen en zij heeft mij veel over mijn zoon vertelt maar ook dat ik hetzelfde kon als zij. Ik heb haar vol ongeloof aangestaard waarop zij een foto voor mij neerlegde en zei schrijf maar op wat je van deze jongeman binnenkrijgt ook al zijn het paarse sokken met stippen het maakt mij niet gewoon opschrijven. Dit heb ik toen gedaan en alles wat ik had opgeschreven klopte als een bus. Heb toen een maand of 7 een avondcursus bij haar gevolgd tot mijn beide ouders ziek werden.  Na het overlijden van mijn ouders begon het toch weer te kriebelen en ben ik gaan zoeken op internet over alles wat maar met het mediumschap te maken had. Ik wilde  meer weten en leren en kijken wat het mij kon brengen want ik voelde dat ik niet voor niets kon of wist wat ik kon en wist. Ik kwam uiteindelijk terecht bij een driejarige opleiding Mediumschap  ,heb mij gelijk aangemeld zonder na te denken want het voelde voor mij alsof ik daar moest zijn. In 2014 ben ik aan de opleiding begonnen en in 2016 heb ik die met positief resultaat afgesloten. Heb na de drie jaar nog de masteropleiding er achter aan gedaan en tijdens de opleiding meerdere week- en  weekendcursussen gevolgd met allerhande verdiepingen op het gebied van het Mediumschap . Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan breng ik nu ten uitvoer in mijn eigen praktijk Gewoon Ivonne . 
 
Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt dan hoop ik U te mogen verwelkomen in mijn praktijk