JULI 2022
 
 
WORKSHOP INTUÏTIE
 
 
ZATERDAG 2 JULI zal er een workshop Intuïtie zijn in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek. Voel /zie/weet jij meer maar durf je hier nog niet goed op te vertrouwen dan is dit een mooie gelegenheid hieraan mee te doen om te ontdekken of het echt bij je past of niet. Deze dag gaan we met elkaar aan de slag en gaan leuke oefeningen doen. Als je er al langer over hebt na zitten te denken om aan een cursus mee te gaan doen wat Intuïtie en Mediumschap betreft is dit ook een mooie manier om te ondervinden of het echt iets is voor jou. We starten om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. De kosten zijn 95,- euro dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers erbij ,werkmateriaal en de lunch. Opgave is noodzakelijk. Je kunt mij een mailtje sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl ,privé berichtje naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht naar 0625182875.
 
 
SEPTEMBER 2022 

WORKSHOP MEDIUMSCHAP
 
ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2022, Heb jij al ervaring met het mediumschap dan is dit misschien een mooie opfris dag voor jou. De workshop Mediumschap zal in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek worden gehouden. We gaan deze dag met elkaar aan de slag met leuke oefeningen. Kosten voor deze dag zijn 95 euro inclusief Koffie/thee met iets lekkers hierbij en de lunch. We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Wil jij je hiervoor opgeven stuur dan even een mailtje naar letteboer-wignand@hetnet.nl ,privé berichtje naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht naar 0625182875.
 
WORKSHOP KLEUREN EN MEDIUMSCHAP

 ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2022 is  er een workshop kleuren en Mediumschap deze zal worden gegeven aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek, kosten voor deze dag zijn 95 euro inclusief koffie/thee met iets lekkers erbij en de lunch. We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Kleuren hebben ons veel te vertellen. Wil jij meer weten wat kleuren jou te vertellen hebben over jezelf of over de ander dan is dit een leuke workshop om hiermee aan de slag te gaan. We gaan deze dag aan met leuke oefeningen aan de slag om meer inzicht te krijgen over wat kleur je te vertellen heeft.  Opgave kan via een mailtje te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl een privé berichtje naar mijn facebook pagina /Instagram account gewoon Ivonne of te WhatsApp bericht naar gewoon Ivonne 0625182875.